Теди Бургазлиева разкри как се е поддържала във форма през бременността (Вижте)

Теди Бургазлиева разкри как се е поддържала във форма през бременността (Вижте)
5 (100%) 1 vote

Теди Бургазлиева призна как се е поддържала във форма през бременността

Теди Бургазлиева разкри как се е поддържала във форма през бременността. Само преди няколко дни тя и съпругът й посрещнаха на бял свят своите близнаци – Емма и Райан. Теди съобщи новината, че е бременна, като и тази, че е станала майка в социалната мрежа Инстаграм.

Преди няколко часа отново в социалната мрежа „Мис България 2002“ сподели със своите приятели как се е поддържала във форма докато е чакала на бял свят да се появят близнаците. Съветите, които Бургазлиева дава ще са много полезни на всички бъдещи майки.

„Когато разбрах, че съм бременна с близнаци, получих толкова много ограничения от моя лекар относно упражняването. Не ми беше разрешено да скачам на трамплин вече, или да вдигам тежки неща, или дори да правя кардио“, пише Теди в социалната мрежа.

„Имаше едно нещо, което беше безопасно и наистина полезно, освен ходене – пренатална йога. Да останеш активен и да се грижиш за тялото си по време на бременността е изключително важно, не само за физическото, но и за менталното ви здраве“, допълва тя.

Бургазлиева описва и многото ползи, които този спорт носи на една бъдеща майка. Подобрен сън, намален стрес, повишена сила, гъвкавост, издръжливост, понижена болка в гърба, са малка част от ползите на пренаталната йога. Намалено гадене и главоболие също са сред предимствата на йогата.

Теди споделя също, че едно от най-хубавите неща за пренаталната йога е, че може да се присъединиш към други очарователни майки. А в залата ще завържеш много нови приятелства. С тях можеш да обмениш опит и да споделиш своите притеснения. Заедно с това, можеш да излекуваш и физическите неразположения от бременността.

Теди Бургазлиева разкри как се е поддържала във форма през бременността сн. Инстаграм

Теди Бургазлиева разкри как се е поддържала във форма през бременността сн. Инстаграм

Щастлива майка продължава да тренира, за да се поддържа във форма, както е правила и преди появата на Емма и Райън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар