Неочаквано: Ивайла Бакалова яко наплю Дубай! (виж тук)

Неочаквано: Ивайла Бакалова яко наплю Дубай! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Ивайла Бакалова е единствената миска, оплюла прословутия Дубай!

Ивайла Бакалова призна, че мрази втората си родина. Миската от години работи и живее в Дубай. Обаче красавицата не може да понася обединените арабски емирства. Причината е ,че там цари притворство, а демонстрираният лукс е фалшив.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова заяви, че мрази Дубай

Тя продължава да живее в арабската страна, защото има доходоносен бизнес с продажба на луксозни жилища. Ивайла Бакалова е не само красива, но за разлика от повечето си колежки е и остроумна, и има бизнес нюх.

Жилищата, които продава в Дубай, се харчат като топъл хляб и затова миската продължава да живее там. В предаването на Гала „На кафе” Ивайла Бакалова отсече, че по-красива страна от България няма. А Дубай е пустинен и адски жегав.

Ивайла Бакалова в момента е в столицата, на седмицата на модата. Призна още, че има много близка връзка с дъщеря си. Миската има до себе си мъж, но отказа да назове името и с какво се занимава гаджето му.

Ивайла Бакалова сподели също, че в последно време много българи търсят препитание в Дубай. Там те намират стабилна работа и подходяща заплата, само че трудно се справят с опасния климат. И то най-вече заради ужасяващата жега, съчетано с ранното стъмване, още в 18 часа.

Освен това цената на храната била също висока, което спъвало нашенците. В момента там цената на гроздето е 20 лева и освен това се налагало да стават в 4 часа сутринта. Причината, че трябва да се избегне сериозния трафик, както и високите обедни температури.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар