Деси Бакърджиева от „Откраднат живот“: Не се имам за хубава, визията ми не е кой знае какво! (още подробности)

Деси Бакърджиева от „Откраднат живот“: Не се имам за хубава, визията ми не е кой знае какво! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Деси Бакърджиева даде откровено интервю за живота си!

Екранната д-р Хинова от сериала „Откраднат живот“ – Деси Бакърджиева шашна феновете с искреността си. Чаровната актриса даде много истинско и откровено интервю пред списание „Grazia“, в което разкрива тайни от личния си живот. Една от тях е, че не се влюбва често.

Деси Бакърджиева

Деси Бакърджиева не се има за красавица

“Явно съм много критична или просто ми е трудно заради хилядите ангажименти и отговорности. Не си търся мъж, не съм се бракувала още, но съм сериозен човек и държа на поетите ангажименти.

Ако любовта ми предстои, тя ще ме срещне, или няма да ме срещне, а може би съм я срещнала, но ще избегна излишна алегория по темата”, откровена е Деси Бакърджиева. Актрисата има дъщеря, която ражда когато е на 25 години. С таткото обаче се разделят малко по-късно.

Колкото до външната красота, толкова преекспонирана в наши дни, екранната д-р Хинова е на коренно различно мнение от общоприетото.

„Според мен няма перфектен човек, докато не се влюбиш в него!… Всеки може да бъде красив в очите на конкретен човек. Това е въпрос на вкусови предпочитания и светоусещане.

Но да не пропускаме факта, че всеки има различна представа за красотата и перфектността. Важното е да изглеждаш добре, а за мен красотата е вътрешното състояние на духа и то се отразява и на тялото.

Излъчването или присъствието би могло да определи една жена като красива или фатална, сексапилна. А може би лъчезарната усмивка я прави красива. Аз искам да съм красива в очите на любимия. Никога не съм се харесвала… Външността ми не е кой знае какво“, скромничи чаровницата Деси Бакърджиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар