Николета Лозанова не влязла в Брадъра заради Кулагин: Виж как я правил луда гъба! (още подробности)

Николета Лозанова не влязла в Брадъра заради Кулагин: Виж как я правил луда гъба! (още подробности)
3 (60%) 2 votes

Николета Лозанова е правена буквално луда гъба от Валентин Кулагин преди години!

Николета Лозанова на мига пресякла всякакви преговори с продуцентите на „Вип Брадър“, щом разбрала, че Валентин Кулагин е сред участниците, твърди вестник „България Днес“, позовавайки се на свои източници.

Кулагин

Кулагин карал Николета Лозанова сама да си говори, тя офейкала само като чула името му

Лозанова и Кулагин крият дългогодишна вражда, примесена с грозни обиди и заплахи.

„Николета не понася Вальо органически. Още по време на брака си с Божинов имаше проблеми с гримьора. Валентин не пропускаше да я злепоставя и обижда пред общи познати и то в големи компании.

Непрекъснато обясняваше, че е невзрачна, глупава и изтъкана от комплекси“, коментират запознати с отношенията между двамата.

Валентин Кулагин пък на свой ред неведнъж е казвал, че е получавал анонимни заплашителни есемеси. Още тогава той не изключва вероятността Николета и Божинов да са автори на ругатните.

„Внимавай кой обиждаш, че ще ти отрежем пръстите тогава ще видим как ще си държиш четката за грима“, гласели страховитите послания. Според клюкари не е изключено посланията да са от други хора, засегнати от обидите на Кулагин.

Както и да е обаче – важното е, че именно голямата уста на гримьора накарала НиЛо да си плюе на петите и да офейка дори зад граница.

Източник: hotarena.net/

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар