Николай Бареков: Пенсионерите ги чака отчайваща зима! (още подробности)

Николай Бареков: Пенсионерите ги чака отчайваща зима! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков предупреди за катастрофалната зима, която очаква народа!

Евродепутатът Николай Бареков представи ужасяваща картинка пред милиони българи и особено пенсионерите. Които, според него, ги чака наистина отчайваща зима.

Бареков

Николай Бареков предвижда отчайваща зима за народа

Предвид неколкократното увеличение на цените в рамките само на една година, положението хич не е розово. Ето какво заяви Бареков в мрежата:

„Шок със скока на цените на тока, газа и хляба. Пенсиите от 300 лева – илюзия! Пенсионерите ги чака отчайваща зима. ВМРО има квота в ДКЕВР и управлява заедно с ГЕРБ вече пет години.

Вместо това “консерваторът” Каракачанов щял да ограничава търговските надценки. Той не знае ли, че консерватизмът в основата си поставя свободната търговия и ниските данъци?

А за бедността и високите цени са виновни само крадливите и некадърни политици на власт“, скочи в мрежата Николай Бареков. След което не пропусна да изкоментира „фундаменталната“ тема за снимката на Борисов с Доналд Тръмп и Мелания:

„Две ремарки по фотоса. Костюмите на двамата са под всякаква критика. На Тръмп панталона е като на циганин-цигулар в сръбска скара, но такива са си американците. За костюми питай италианците.

Второ. Американецът нахОлен до уши, нашият по балкански резервиран, но пък наша Мелания компенсира неприличното впечатление. Пак добре, че Бойко е позволил на Тръмп най-после да се снима с него след цялото това гонение из оонето“, присмя се Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар