Нора Недкова съди Кулагин: Като има пари, ще си плаща! (Вижте колко пари му иска)

Гласувайте за статията

Нора Недкова завежда дело срещу Кулагин

Нора Недкова завежда дело срещу Кулагин. Плеймейтката беше първата изгонена от къщата на „ВИП Брадър“. Тя успя да се задържи само няколко дни в Къщата на риалити формата, но за това време Нора успя да понесе доста подигравки от Валентин Кулагин.

Откакто е излезнала от Къщата Нора не спира да дава интервюта за различни медии. В тях тя каза, че е „родена лидер“, че „зрителят като цяло е като овца“. Плеймейтката сподели, че се е научила да споделя с другите и е станала по-търпелива. През цялото време в Къщата Недкова твърди, че се е правила на „непукист“, за да не я „сринат“.

Плеймейтката разкри също, че с хонорара си от Къщата ще започне частен бизнес.

Сега за вестник „Уикенд“ Недкова казва, че е решила да съди Кулагин,  с когото не спряха да се дърпат докато тя беше в къщата на „ВИП Брадър“. До дни Нора внася иск срещу гримьора за 35 000 лева. На тази сума плеймейтката е оценила обидите, които е понесла от Валентин докато беше в риалити формата.

„Не му се връзвам на това момче, напротив, съжалявам го. Той обаче трябва да получи сериозен урок – за думите си човек следва да носи отговорност. И за да си мери приказките и обидите занапред, ще го съдя за една хубава сумичка и с тия пари ще си направя екскурзийка до Дубай, а после и до Малдивите“, казва Нора.

„Нали сам се хвали, че си купува серуми за 1500 английски лири, а дрехите му са оригинални? Значи има пари. Щом е така, да си плаща, като иска да псува и да обижда. Съветвам и останалите съквартиранти да последват примера ми“, категорична е Недкова.

Припомняме, че кавгите между Нора и Валентин започнаха още в друго предаване, в което те участваха – „Черешката на тортата“. Там дори се стигна до викането на полиция, за да се потуши скандала между двамата.

Нора Недкова съди Кулагин за 35 000 лева сн. Фейсбук

Нора Недкова съди Кулагин за 35 000 лева сн. Фейсбук

Съветът да съди Кулагин, Нора получила от водещата на „Папараци“ – Венета Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар