Наталия Гуркова молела Джордже да избягат от Африка

Снимка: Фейсбук
0

Наталия Гуркова е имала предчувствие, че мъжът й ще бъде убит

Наталия Гуркова предчувствала смъртта на мъжа си Джордже Михалевич. Миската настоятелно го молила да напуснат ЮАР преди да го убият, гърмят медиите в Сърбия. Втори ден те разнищват показния разстрел в Йоханесбург. Според написаното, Гуркова казала в очите на Джордже: „Да бягаме от Африка!“

Както вече съобщихме, мъжът на Гуркова беше убит пред очите на десетки хора на светофар в Бедфорвю. Двамата килъри на мотор „Кавазаки“ го следвали от ресторанта, в който вечерял и издебнали подходящ момент да го ликвидират, докато светело червено. Две седмици преди покушението Джордже е бил в България, където заедно с Наталия е присъствал на откриването на столичен клуб. Запознати твърдят, че след това е заминал за Сърбия, вероятно заради смъртта на баща си. Среща там може да е довела до фаталния инцидент, твърди другата версия.

Наталия Гуркова Джордже Михалевич убийство
Снимка: Фейсбук

Мафиоти от западната ни съседка били бесни, защото дълго време Джордже укривал убиеца на Желко Ражнатович – Аркан – Милан Джурич. Той беше осъден на 30 години затвор в Сърбия, но избяга в ЮАР. Преди пет месеца беше застрелян там, по абсолютно същия начин като Михалевич. Не я ясно защо съпругът на Гуркова се е забъркал с килъра, но това може да е коствало живота му. Той е знаел, че е на мушката, но дори е нямал охрана, а поршето му не е било бронирано, предават от ПИК.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.