Кулагин, Веселин Плачков и Божана на специализирано лечение (Защо се стигна до там?)

Гласувайте за статията

Кулагин, Плачков и Божана лекуват нервите си

Кулагин, Веселин Плачков и Божана  бяха подложени от „Биг Брадър“ на специализирано лечение. За да не ги изгони от Къщата, Големият брат ги затвори в Център за психическа устойчивост и емпатия след седмица на физически сблъсъци и конфронтации.

Кулагин, Веселин Плачков и Божана ще лекуват нервите си и ще се учат да се справят с гнева си. Те ще бъдат подложени на серия от тестове и психологически сеанси. В края на техния престой в лечебното заведение Големият брат ще се допита до квалифицирани специалисти. Тяхната експертиза ще определи дали съквартирантите са постигнали някакъв напредък и дали е уместно да се върнат в Къщата.

Големият брат бе категоричен, че животът в Къщата се подчинява на определени правила и норми, с които живеем и в реалността. Целта на проекта „Биг Брадър“ е да си дадем ясна сметка къде са за всички нас границите между доброто и лошото, опита се да обясни Големият брат на съквартирантите.

Основното правило от регламента за живот в Къщата е „Правилото за физическата неприкосновеност на съквартирантите“, поясни Големият брат на всички съквартиранти събрали се на меката мебел в хола. Според него обаче в изминалите дни границите на цивилизованото общуване са били прекрачени.

Големият брат реши да наложи на провинилите се съквартиранти заслужено наказание. Той нарече поведението им „крайно неприемливо“. Тримата провинили се съквартиранти се наложи да си съберат багажа и да се сбогуват с останалите от Къщата.

Големият брат изпрати Кулагин, Плачков и Божана на специализирано лечение. Той обаче е „твърдо убеден в добротата и на тримата“ и „вярва, че тя трябва да бъде насърчавана“. Тримата съквартиранти вече са на изпитателен срок, а от това зависи дали ще бъдат върнати в Къщата при останалите съквартиранти.

Кулагин, Веселин Плачков и Божана са подложени на специализирано лечение от Големия брат сн. Фейсбук

Кулагин, Плачков и Божана са подложени на специализирано лечение сн. Фейсбук

Само ако са постигнали нужния напредък в справянето с гнева на Валентин, Кулагин и Божана ще им бъдат върнати правата на съквартиранти в Къщата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Кулагин, Веселин Плачков и Божана на специализирано лечение (Защо се стигна до там?)”

  1. zlatena

    сеп. 27. 2018

    Истината руската баба на гей руснака Валентин Кулагин го е възпитала само на злоба на нищо друго

  2. zlatena

    сеп. 27. 2018

    Истината в нашата мила родина България мнозинството е от невъзпитани роми кифли и гейове заради тях гей руснака Валентин Кулагин ще спечели вип 2018.Но пък хубавото със оставането на Кулагин е ще рейтинга на вип 2018 от 10 % става 5% и всички нормални българи се прехвърлят на бТВ и фермата

Добавете коментар