БГ журналистка хвърли бомба за убийството на съпруга на Наталия Гуркова

Патриция Кирилова взриви ефира с думите си
0

Патриция Кирилова взриви ефира с думите си

БГ журналистката Патриция Кирилова хвърли истинска бомба за убийството на съпруга на Наталия Гуркова.

Припомняме, че съпругът на Наталия Гуркова – Джордже Михалевич, бе разстрелян в Бедфордвю, ЮАР.

Кирилова хвърли бомбата, заявявайки, че Михалевич е споделял, че е имало опит за покушение над него. Тя бе категорична, че мрежата е в потрес от бруталното убийство на съпруга на наталия Гуркова.

Наталия Гуркова
Патриция Кирилова взриви ефира с думите си

Журналистката допълва, че ЮАР е много опасно място за живеене, особено за хора, които не са местни. Именно това е и причината, поради която Наталия Гуркова от дълго време се е прибрала в България. Кирилова посочи, че по всяка вероятност и наследниците им, са по-сигурни тук.

Патриция Кирилова подчерта: „Ако един мъж тръгне по лесния път винаги стига в престъпния свят. При манекенките е същото. Те няма да си намерят някоя трудна работа. Ще искат да се снимат, да е лесно и да излизат нерегламентирано с богати и известни мъже. Там интереси не са свързани с чувства, а с пари и да можеш да кажеш „Виж с кой излизам“.

В заключение Кирилова заяви: „Бях на 15 години когато разни мъже ме дърпаха на „Витошка“ от същите тия мъже, които са дърпали и сегашните миски. Аз им се изсмях. Една жена се учи в първите си седем години и от майка си дали да бъде проститутка или не. Аз знаех, че не съм родена за това и да разхождам някакви маркови дрешки“, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.