Меган Маркъл хвърли всички в размисли

Гласувайте за статията

Не е изключено скоро двойката да обяви щастлива новина

Начинът, по който изглеждаше херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл по време на благотворително събитие, се превърна в една от най-обсъжданите теми през последните няколко дни.

Меган Маркъл и съпругът й принц Хари бяха сред знатните гости на събитието, което се проведе край Лондон.

Меган Маркъл

Не е изключено скоро двойката да обяви щастлива новина

Това, което породи множество въпроси бе косата на херцогинята. Обикновено тя се появява с прибран кок или с пусната грива, но на вълни. Този път обаче Меган Маркъл се появи с пусната права коса за изненада на всички.

Може би мнозина от вас ще си кажат на първо четене, че малко разнообразие никога не е излишно. И сте прави. Разбира се херцогинята е свободна да избира прическите си. Когато обаче си в подобна роля всеки малък жест или акцент се следи под лупа и няма начин да остане незабелязан.

Особено на фона на всички сравнения, които се правят постоянно между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. Припомняме, че херцогинята на Кеймбридж е горда майка на три деца. Това дава известни основания за известни съмнения относно състоянието на Меган.

Казано с други думи – новата прическа на Меган Маркъл може да е подсказка, че съвсем скоро двойката ще обяви щастливата новина. А именно, че ще стават родители, пише zajenata.bg.

Меган Маркъл

Не е изключено скоро двойката да обяви щастлива новина

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар