Петър Вучков отпразнува юбилей с четири…

Емблематичният телевизионер никак не харесва пенсионерския си живот
0

Емблематичният телевизионер никак не харесва пенсионерския си живот

Телевизионната легенда Петър Вучков, който се превърна в лице на предаването „Минута е много“, отпразнува своя 80-ти юбилей.

Петър Вучков е отбелязал подобаващо юбилея си с шумно парти. Той дори си е позволил да пренебрегне препоръките на кардиолозите – да не се вълнува прекалено много. Тази препоръка му е била отправена като се има предвид, че мистър „Минута е много“, е с четири байпаса на сърцето, а едва ли някой би се наел да му сложи пети, предвид възрастта.

Петър Вучков
Емблематичният телевизионер никак не харесва пенсионерския си живот

Емблематичният водещ събрал много приятели, роднини и съученици в заведение в родната си Варна, където почерпил подобаващо за кръглата годишнина.
Той не се зарадвал толкова на подаръците, с които го зарадвали гостите, колкото на присъствието им и сантименталните жестове.

Такъв жест Петър Вучков получил и от президента Румен Радев.
Държавният глава написал в поздравителен адрес: „Поколения български зрители ви дължат признание за възпитаното уважение към знанието и знаещите“.

Тези думи на президента върнали Вучков в миналото и той отново започнал да тъгува по отдавна приключилата му телевизионна кариера. Откакто се е пенсионирал, той не се чувствал никак добре. От близкото обкръжение на легендарния телевизионер издават, че ролята на пенсионер изобщо не му допада, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.