Горещи разкрития за Гала и Стефан

Тази случка се отразила пагубно на тв водещата
0

Тази случка се отразила пагубно на тв водещата

При все, че отношенията между водещата на предаването „На кафе“ – Гала и изгората й Стефан, изглеждат безоблачни, те са били белязани от доста сериозна драма.

За никого не е тайна, че половинката на Гала се подвизава като участник в новия сезон на ВИП Брадър към днешна дата.
Преди няколко години двойката преживяла драма, която едва не ги разделила. Запознати издават, че Гала претърпяла спонтанен аборт. Двамата изгубили детето си в 12-та седмица от бременността.

Гала
Тази случка се отразила пагубно на тв водещата

Тази случка се отразила пагубно на Гала и тя се отказала от идеята двамата да имат общ наследник. Злощастната бременност на Гала се случила, когато тя била на 46 години.
Медиците, които я наблюдавали били единодушни, че бременността й е доста рискована. Въпреки това обаче те я успокоявали, че шансът да роди по естествен път, е доста голям.

След трагичната случка темата за бебе в семейството на блондинката и Стефан, се превърнала в табу. Близки до двойката дори разкриват, че случката разклатила до такава степен отношенията им, че те били на път да се разделят.

Гала изпаднала в тежка депресия заради това, че не може да дари любимия си с рожба, а Стефан пък бил безсилен да се пребори с безутешната й мъка. С много усилия обаче в крайна сметка двойката успяла да превъзмогне случилото се и да продължат напред. Те се примирили, че ще бъдат родители само на децата от предходните си връзки и няма да имат обща рожба, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.