Палавата близначка Алекс Димитрова би шута на бившия на Соня Васи!

Близначката Алекс Димитова бързо се насити на Васил Ананиев
0

Близначката Алекс Димитрова би шута на Васил Ананиев!

Палавата близначка Алекс Димитрова отсвири гаджето си Васил Ананиев. Бившият любовник на Соня Васи и къдравелката изживяха бурна любовна връзка. Но сега певицата вече не иска да има нищо общо с барабаниста.

Алекс Димитрова
Близначката Алекс Димитова бързо се насити на Васил Ананиев

Музикантът вече е минал през леглата на доста известни дами от хайлайфа. Със Соня Васи те имаха близо десетгодишна връзка.След това жребецът вкара в кревата си и миската Маги Желязкова.

Той имаше връзка за кратко и с певицата и настоящ общински съветник Йоанна Драгнева. Тя също пожела да има с барабаниста само приятелски отношения и нищо повече.

Близначката Алекс и Васил Ананиев непрекъснато пускаха общи снимки в социалната мрежа. Но с днешна дата на личния профил на младото дарование не може да се види нито едно общо фото с барабаниста.

Като причина за раздялата певицата посочи, че заради връзката си с Васил кариерата й остава на заден план. През последните месеци къдравелката се оказала позабравена от феновете си и това вече много я тормозело.

Младата изпълнителка не успявала да отговаря на съобщенията в социалните мрежи. Освен това не успявала да работи по нови музикални проекти, а мислите й непрекъснато били насочени към гаджето й. Заради това Алекс Димитрова предпочита да зареже Васил и да гледа напред в кариерата си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.