Ударничка: Новото гадже на Джино му ошушка парите!

Ударничка: Новото гадже на Джино му ошушка парите!
5 (100%) 1 vote

Джино Бианкалана се разори покрай новото си гадже!

Джино Бианкалана пръска луди пари по новото си гадже. Бившият фаворит на един от сезоните на Вип Брадър бил луднал по приятелката си д-р Кристияна Канева. Красавицата изпила не само ума на риалите звездата, но и точела доста успешно кредитните му карти.

Джино

Новата на Джино се оказа хитра лисичка

Двамата се запознаха в болницата, където Джино отивал, за да лекува болния си крак. Той срещнал настоящото си гадже в доста труден за него момент. Припомняме, че бащата на Джино почина и роднините му го докараха от Америка, където живееха от години, за да го погребат на родна земя.

Родителите на лекарката не били много съгласни с връзката й. Те били също заможни, но се притеснявали от лошата слава на настоящия любовник на щерка им. Само че д-р Канева не искала и да чуе дума да се раздели с Джино.

Той пък не спирал да я затрупва с подаръци и с екзотични ваканции. През седмица Бианкалана водел своята любима на романтична почивка или на шопинг туризъм.

Там брадърът я обличал от главата до петите с маркови дрешки. Диамантените бижута и скъпите телефони били ежедневен подарък за младата докторка.

„Стига само да му усмихне и Джино е готов да й свали луната. Толкова е заблуден”, клатят глава негови приятели.

В последно време докторицата дори не чакала той да й подарява, а направо взимала кредитната му карта и харчела като бясна.

Дълго време Джино бе нещастен в любовта и сега правила всичко възможно, за да е гаджето му щастливо. Последната прищявка на д-р Канева била чисто нов „Мерцедес”, С класа и Джино вече го бил поръчал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар