Бомба: Нови разкрития за убийството на Джордже Михалевич! Преглеждания: 2555

Нови разкрития около убития Джордже Михалевич
0
5/5 - (1 vote)

Нови разкрития за убийството на Джордже Михалевич!

Джордже Михалевич бил изнудван от наркотрафиканти за пари. Съпругът на Мис България Наталия Гуркова бе разстрелян в понеделник вечерта на светофар в ЮАР. Той бил изнудван от наркобосове от Сърбия и Черна гора за пари.

Джордже Михалевич
Нови разкрития около убития Джордже Михалевич

Хора на мутрата Дарко Шарич го заплашвали, че ако не отчита милиони от търговията си със скъпоценни камъни, ще пострадат жена му и децата му. Заради тези заплахи Джордже Михалевич предал наркотрафикантите на полицията.

Мъжът на Наталия Гуркова бе разстрелян пред очите на десетки хора на светофар Бедфорвю. Двамата килъри били на мотор „Кавазаки” и го следвали от ресторанта, където той вечерял.

Убийците му издебнали подходящия момент и го гръмнали през страничното стъкло на колата му. Именно защото топнал Шарич и хората му пред ченгетата те го ликвидирали. Дарко Шарич е издирван в Сърбия.

Наркотрафикантът владее бизнеса с кокаин от Латинска Америка за Европа. И бе обявен за мозъка на мафията за Балканите. Преди четири години бе арестуван и осъден на 20 години затвор.

Разследващите разглеждат поне още две версии за ликвидирането на Джордже Михалевич. Черногорският бизнесмен се занимава с търговия на елмази и ценни метали, и имал проблеми и с конкурентна грузинска мафия.

Местните полицаи не са засичали преки контакти на бизнесмена с грузинците или заплахи от тяхна страна. Затова тази версия е най-малко вероятната.

Две седмици преди покушението му Джордже Михалевич бе в България, където заедно със съпругата си Наталия Гуркова бяха на откриването на нощен клуб в столицата. След което той заминал за Сърбия. Според друга версия именно там станала срещата му с други мафиоти.

Те били бесни, че бизнесмена дълго време е укривал убиеца на Желко Ражнатович – Аркан Милан. Той бе съден в Сърбия, но избяга в ЮАР. И пет месеца по-късно бе застрелян там.

Не е ясно защо Джоржде се е забъркал с този килър, но това може би му е коствал живота, твърди друга версия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.