Владо Береану попиля БНТ за гафа на годината! (виж тук)

Владо Береану попиля БНТ за гафа на годината! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Владо Береану разказа играта на колегите си от БНТ!

Журналистът Владо Береану буквално попиля БНТ и по-точно новинарската емисия. Причината е гафа на годината в тоталния пропуск на националната ни медия при отразяването на новините от САЩ в последните дни.

Владо Береану

Владо Береану потресен от непрофесионалното отношение на колегите си от БНТ

Ето с какво гърмят всички световни новинарски агенции и телевизии, но нашего брата в БНТ отново е проспал – целенасочено или не. Вижте как се вбеси Владо Береану:

„Вчера, 25.09, в централната новинарска емисия „По света и у нас“, видната ни журналистка Ирина Цонева и редакторския екип, пропуснаха да споменат изказването на Доналд Тръмп, че неговата администрация е най-успешната в историята на САЩ.

Което предизвика, за първи път, открит смях в залата на Общото събрание на ООН. Също не се споменаха неговите думи, че глобализацията се заменя с патриотизъм.

Над половината репортаж се състоеше от изреждане на протоколните срещи на премиера Борисов с премиера на Канада и президента на Египет. Основната част от репортажа бе твърдението на нашия премиер, че често говори с Тръмп по телефона. И, че двамата имат общи проекти.

Не коментирам истинността на това твърдение. Но не мога да разбера защо бе цензуриран президента на най-могъщата държава в света.

Неговите думи бяха първа новина за всички новинарски централи по света. Но не и за „По света и у нас“ – по нашата обществена медия“, запита риторично Владо Береану.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар