Светлана Гущерова пак се изфука (ФОТО)

Гласувайте за статията

Розовите плюшени къщички пристигнали със специална ВИП доставка

Светлана Гущерова успя да забие в земята дори богаташката наследница Парис Хилтън.

От снимките, които Светлана Гущерова публикува тези дни в социалната мрежа стана ясно, че кучетата й тънат в невиждан лукс. Те със сигурност живеят много по-добре от домашните любимци на Парис Хилтън.

Светлана Гущерова

Къщичките на домашните им любимци

Феновете на моделката стигнаха до заключението, че кучетата й живеят повече от царски.
От последните снимки, с които Светлана Гущерова се похвали в социалната мрежа се вижда, че галениците й тънат в пълен разкош. Припомняме, че кучетата й я последваха в палата на мъжа й Християн Гущеров, след като самата тя се премести да живее там.

Неотдавна домашните любимци на бившата плеймейтка – Тами и Мики получиха плюшени къщички. Те се радват на удобства, каквито собственичката им може да получи само в петзвезден хотел.

Розовите плюшени къщички пристигнали със специална ВИП доставка в дома на Гущерови. Освен това те са снабдени с меки одеялца, които със сигурност ще ги топлят през идните студени дни.

Една от къщичките е натруфена досущ като за малка принцеса. Тя е с дантелени перденца, куп панделки, както и комплект висококачествени юрганчета от плюш.
Припомняме, че в тузарското имение на Гущерови, кучетата, които се отглеждат към днешна дата, са общо шест, пише zajenata.bg.

Светлана Гущерова

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар