Наталия Гуркова наследява империя за милиони (Подробности)

0

Наталия Гуркова ще наследи изцяло покойния си съпруг

Наталия Гуркова ще наследи империя за милиони. Красавицата загуби съпруга си в началото на тази седмица. Както вече стана ясно, той е бил застрелян в автомобила си в ЮАР понеделник следобед.

По първоначална информация на очевидци, Джордже Михалевич разбрал, че килърите го следят. И дори направил опит да избяга от тях. Но на светофара моторът на убийците се оказал точно до автомобила му. Тогава единият от килърите произвел няколко изстрела.

По неофициални данни простреляният бизнесмен е бил жив след покушението и направил опит да избяга с колата си, но само след няколко секунди припаднал зад волана, пише „България днес“.

Наталия Гуркова, която е негова законна съпруга от 2009 година е единственият му наследник. Тя ще наследи цяла империя за милиони. Нейна собственост са 3 огромни фирми за бижута – „Сантън Голд“, „Салън прайв“ и „Голдън ексчейндж“.

В деня на сватбата си с диамантения бос тя получи специален подарък от него – магазин за бижута в центъра на столицата.

Въпреки, че през последните години постоянно се спекулираше с брака на Гуркова с милионера и често се появяваха слухове, че двамата са пред развод, красавицата няколко пъти отрече тези твърдения. Всяко идване на богаташа у нас беше документирано с появата му на светско събитие. Последно той се видя с Гуркова на 16 септември, когато двамата се появиха на събиране в столицата.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.