Стефан Данаилов е съсипан след сполетялата го трагедия Преглеждания: 4963

Ламбо изпрати сестра си в последния й земен път
0
Оценете този post

Ламбо изпрати сестра си в последния й земен път

Големият български актьор Стефан Данаилов е съсипан след трагедията, която го сполетя.

След непрежалимата загуба на съпругата си Мария, Стефан Данаилов изгуби и сестра си – актрисата Росица Данаилова.

Близки и почитатели се стекоха в Народния театър, за да си вземат последно „Сбогом“ с Росица.
Това, което направи впечатление на мнозина бе фактът, че плътно да Стефан Данаилов и ковчега на сестра му, бе лидерът на БСП – Корнелия Нинова. Георги Йорданов също оказваше подкрепа на Ламбо.

Стефан Данаилов
Ламбо изпрати сестра си в последния й земен път

Именно те двамата бяха като семейство в този тежък за Стефан Данаилов момент. След като изпрати и сестра си, актьорът остава почти сам на този свят. Сред опечалените бяха забелязани дъщерята и внучката на Росица Данаилова.

Червените депутати Нона Йотова, Георги Свиленски и Иван Иванов също изказаха своята почит.
Актрисата Татяна Лолова и журналистката Юлия Пискулийска също изказаха съболезнования на Стефан Данаилов.

„Завършили сме заедно седмо единно училище, от първи клас се знаем и сме били в кръжока на Анастасия Балабанова. На листовките към програмата пишеше с големи букви нашите две имена, а на другите с по-малки букви.

Много жизнен човек, много роли изиграла и много красота раздала! Три пъти е била женена за най-прекрасните мъже на България. Единият го направи от спортист актьор, а другият е Иван Кондов. Третият е един от най-фините мъже на България – Константин Обрешков, на когото роди дъщеричката си. Рядко се виждахме, но ви казвам откога се познаваме“, каза Лолова

Александра Гюзелева-Шани пък каза, че Росица Данаилова е била много силна жена. „Тя беше завладяваща фурия. Този чар им е в кръвта. Бяхме близки като малки с дъщеря й семейно, защото бяхме на една възраст и имам прекрасни спомени с нея“, заяви Гюзелева.

Актрисата и депутат от БСП Нона Йотова пък заяви:
„Не сме играли заедно и не сме се срещали на сцената, но сме се срещали на сцена със Стефан и знам, че му и е била като майка, тъй като е по-голяма от него и го е отгледала. Иначе съм я гледала и на екрана и е завладяваща жена“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.