Лъсна скандалната причина, поради която Ванко 1 напусна ВИП Брадър

Гласувайте за статията

Здравословните проблеми се оказаха само параван

За никого не е тайна, че рапърът Ванко 1 напусна къщата на ВИП Брадър в Нови хан, след като изплака пред Големия брат, че има сериозни здравословни проблеми.

Оказва се обаче, че това далеч не е истинската причина, поради която рапърът напусна риалити формата.

ВИП Брадър

Здравословните проблеми се оказаха само параван

Запознати издават, че напускането на ВИП Брадър от страна на Ванко 1, е породено от протестите на защитниците на правата на жените. Припомняме, че рапърът бе осъден за трафик на много жени и деца с цел проституция.

Ванко 1 помоли Големия брат да напусне къщата именно след тези протести, което накара мнозина да се замислят дали всичко това е случайно.
Информацията бе публикувана на страниците на „Гардиън“. Изданието публикува статията за родната „знаменитост“, прочул се далеч извън пределите на родината си.

Изданието отбеляза още, че осъденият трафикант влиза в едно от най-известните риалитита, без оглед на това, че е с криминално минало. През последните няколко дни обаче продуцентите на ВИП Брадър, са били засипани от оплаквания за това, че Ванко 1 е част от съквартирантите в къщата в Нови хан.

Припомняме, че рапърът бе задържан през 2003 година заради употребата на наркотици и принуждаването на 10 жени и едно непълнолетно момиче към проституция, които са включени в международния трафик до страни от цяла Европа, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар