Милко Калайджиев се сбогува с близнаците

Гласувайте за статията

Двамата му синове вече започнаха лекции, но са в различни градове

Палавият мустак от попфолка – Милко Калайджиев се сбогува със синовете си – близнаците Антонио и Александър.

Припомняме, че синовете на Милко Калайджиев вече са студенти. И двамата успяха да се запишат в мечтаните от тях специалности – Антонио – архитектура, а Александър – медицина. Лекциите и на двете момчета на Милко Калайджиев вече са започнали.

Милко Калайджиев

Двамата му синове вече започнаха лекции, но са в различни градове

Двамата се намират в различни градове. Антонио замина за София, за да учи в Университета по архитектура, строителство и геодезия, а Александър бе приет в Медицинския университет в Плевен, отбелязва „Монитор“.

Двамата наследници на Милко Калайджиев са се насочили към професиите си още преди две години. Първоначално Антонио обмислял да изучава изкуството на интериорния дизайн и естетските детайли в изпипването на една сграда в Милано. В последния момент обаче той променил решението си.

Припомняме, че още преди абитуриентския бал на двамата му синове, мустакатият певец изрази надеждата, че синовете му ще останат да учат в родината си. Тогава той сподели пред Планета тв: „За тези специалности има бъдеще в България. За съжаление ние даваме готова работна ръка на Европа, страхотни деца напускат България. Тук образованието е хубаво, подготовката е хубава“.

И двамата синове на попфолк изпълнителя са категорични, че не ги влече сцената, както и цялата публичност, която върви с професията на гласовития им баща, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар