Меган Маркъл разкри голямата тайна за сватбената й рокля

Гласувайте за статията

Херцогинята е спазила традициите

Херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл разкри голямата тайна за сватбената й рокля.

За никого не е тайна, че според традициите на сватбата на младоженката трябва да има нещо синьо, нещо старо, както и нещо, което е взето назаем.

Меган Маркъл е спазила традициите като същевременно е взела решение да съчетае старото и чуждото в една вещ. Вероятно вече се досещате, че става въпрос за тиарата, която тя носеше на главата си по време на сватбената церемония.

Запознати издават, че тази тиара е принадлежала на бабата на Елизабет Втора – кралица Мери. Диадемата е с 11 блестящи секции, осеяни с големи и малки брилянти. Тя е била изработена през 1932 година за кралица Мери и е трябвало да се съчетае с разкошната брошка, която била получила като сватбен подарък през 1893 година.

Що се отнася до синьото, в трейлъра към новия документален филм за британската кралица Елизабет Втора – „Queen of the World“, Меган Маркъл признава, че към воала й, е било пришито малко парченце от роклята, с която е била облечена на първата й среща с принц Хари.

„Тук някъде има малко парченце… Видяхте ли го? Парченце синя тъкан, което е зашито вътре? Това е мое. То е от роклята, с която бях на първата ни среща”, казва принцесата в клипчето, пише Блиц като се позовава на информация на Vogue.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар