Извънредна ситуация в къщата на ВИП Брадър

Гласувайте за статията

Съквартирантите вече са с един по-малко

Заради извънредната случка под покрива на ВИП Брадър, съквартирантите в къщата в Нови хан останаха с един по-малко.

Именно тази случка стана и причина за отмяната на номинациите в понеделник вечер.
Рапърът Иван Главчев, по-известен като Ванко 1 сподели, че не се чувства добре и би искал да напусне къщата на ВИП Брадър.

ВИП Брадър

Съквартирантите вече са с един по-малко

Заради здравословните си неразположения Ванко 1 спаси от изгонване от ВИП Брадър съквартирантите, които бяха номинирани. Нова тв пък обяви, че средствата, които са били събрани от sms-те, ще отидат за благотворителност.

Припомняме, че присъствието на Ванко 1 предизвика редица спорове както във ВИП Брадър, така и навън. По време на представянето му във визитката, а и в хода на предаването, рапърът заяви, че не вижда нищо страшно в това жената да стои по-ниско от мъжа. Освен това той бе категоричен, че равенството между половете е насадено изкуствено.

Той заключи, че „Женско царство“, какъвто е слоганът на тазгодишния сезон на ВИП Брадър, съществува само по книгите. Тези думи в комбинация с фактът, че рапърът бе арестуван и съден за сводничество, подразниха голяма част от зрителите.

Те са категорични, че е недопустима в най-гледаното време, когато пред телевизорите има и малки деца, да се лансират подобни модели на поведение като този на Ванко 1, още повече пък да бъде представян за ВИП, пише webcafe.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар