В къщата на ВИП Брадър се случи нещо брутално

Гласувайте за статията

Кулагин вбеси Веселин Плачков

Почитателите на ВИП Брадър останаха втрещени от бруталната случка, която се разигра под покрива на къщата в Нови хан.

Актьорът Веселин Плачков, който придоби известност, след като изигра противоречивата роля на Васил Левски, се превърна в редови брадър.

ВИП Брадър

Кулагин вбеси Веселин Плачков

Плевенчанинът успя да остави зрителите на ВИП Брадър без думи с начина си на изразяване.
Безспорен факт е, че Валентин Кулагин успява умело да играе по нервите на всички съквартиранти в къщата. Веселин Плачков обаче бе този, чиито нерви не издържаха и той смени образа си за секунди.

От тихия и кротък мъж, който зрителите виждат от началото на риалитито, той се превърна в истински бандит. След като Валентин Кулагин прекали във всяко едно отношение, той стана жертва на гнева на актьора Веселин Плачков.

Изнервени до краен предел от липсата на храна и наглостта на Кулагин, Плачков и приятелят му Петко Димитров си позволиха да изръсят редица обиди по негов адрес. „Сопол“, „смешник“, „изрод“, „мърша“, бяха сред най-„цензурните“ обиди, които двамата изрекоха.

Подигравките от страна на коафьора предизвикаха поредната вълна от гняв, а „изпуснатият“ коментар по адрес на Ваня Костова, бе капката, която преля чашата на търпението на съквартирантите и най-вече на Веселин Плачков. Видимо разгневен, той се обърна към Кулагин с думите: „Ей, свиньо мръсна, изчезни от тук, че ще те убия! Ще ти изкарам червата, така да знаеш!“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “В къщата на ВИП Брадър се случи нещо брутално”

  1. zlatena

    сеп. 26. 2018

    Истината в нашата мила родина България мнозинството е от гейове и затова Валентин Кулагин ще спечели вип брадър 2018 .Но пък хубавото е със оставането на Кулагин е ще рейтинга на вип брадър 2018 от 10% става 5% и всички нормални българи се прехвърлят на бТВ и фермата

Добавете коментар