Валентин Кулагин мина всички граници (Вижте как се гаври с Папи Ханс)

Гласувайте за статията

Валентин Кулагин се изгаври с Папи Ханс

Валентин Кулагин мина всякакви граници. Гримьорът не спря цяла вечер да се заяжда, да се подиграва и да унижава Константин Трендафилов. Кулагин премина всякакви граници, когато се опита да изпълни мисията, която Големият брат му даде. Новата мисия на съквартирантите се казва „Окото на зрителите“, а задачите в нея са подбрани от предложения на зрителите.

Залогът е бюджетът на следващата седмица. Всеки съквартирант получава мисия, а дали мисията е успешна решават отново зрителите. Такава получи и Кулагин, но с изпълнението й той успя да вбеси съквартирантите.

Първата мисия беше на Лора, която трябваше да покаже как купонясва. Втората мисия беше възложена на Папи Ханс, който трябваше да си обръсне брадата. Без проблеми Константин се сбогува с брадата си. Третата мисия отново беше възложена на Папи, който трябваше да си обръсне косата. Той беше готов да направи тази жертва заради общия бюджет, но съквартирантите го разубедиха.

Кулагин и Папи Ханс

Четвъртата мисия беше възложена на Кулагин („Шоуто на Кулагин“). Той обаче тотално мина всякакви граници в опита си да изпълни мисията. Гримьорът трябваше да прави комплименти или да мълчи цяла седмица.

Още преди започването на мисията „Окото на зрителите“ Валентин се опита да оправи отношенията си поне с Папи с типичния си шеговит и хаплив тон, но безуспешно. „Пепа, Пепа…“, шеговито подхвърляше гримьорът на Папи и не спря да се смее. „Виж на какво се е направила тази маймуна“, продължаваше Валентин да се опитва да събуди Константин, смеейки се. Опитите на Кулагин да проведе разговор с Папи обаче не сполучиха и той се оттегли.

След секунди гримьорът се върна с четка в ръка. „Пепа, искам да говоря с теб. Пепа, искам да те попитам защо тази четка мирише по този начин“, попита Кулагин смеейки и навирайки четката за зъби пред носа на Папи. „Какво си правила с електрическата ми четка в банята“, не спираше да пита и да се смее гримьорът.

Валентин дори се закани на Папи като каза, че от утре на табелката за стаята им ще пише: „Г-жа Пепа Ханс“ и се оттегли в стаята си.

След малко гримьорът отново се върна и продължи да се заяжда в Константин, който тъкно беше заспал. „Пич, спри да ме будиш“, помоли Папи Кулагин, но той не се спря и продължи да говори и да се заяжда с Коцето.

„Кулагин, виж к’во…. съвсем сериозно ще ти го кажа това нещо…Аз не комуникирам с тебе, защото не ми е приятно. Приеми го т’ва като добър такт. Ако ти искаш това да го превърнеш в някаква война, то ще стане някаква война. Махни се… Махни се…“, повтори няколко пъти Папи, но досадният Кулагин не се спря и продължи да се заяжда.

Валентин Кулагин мина всякакви граници сн. Фейсбук

Валентин Кулагин мина всякакви граници сн. Фейсбук

„Спри да се лигавиш. Дръж се нормално“, помоли Константин най-учтиво Валентин, който все пак реши, че е време да си ляга и се оттегли.

Опитвайки се да си изпълни мисията Кулагин се изгаври тотално с Папи Ханс като продължи да разказва историята с четката за зъби.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар