Дни след раждането: Преслава се юрна да отслабва!

Дни след раждането: Преслава се юрна да отслабва!
5 (100%) 1 vote

Преслава си е наумила да влезе бързо в топ форма!

Преслава намери точната формула, за да отслабне. Топ звездата на „Пайнер” роди преди броени дни първата си дъщеричка. Която с Павел Лазаров кръстиха с красивото име Паола.

Преслава

Преслава се зае да отслабва с разходки из планината

Още преди да се появи момиченцето й на бял свят, поп фолк дивата излезе в майчинство и се отказа от участията си за определен период от време. Певицата обаче не се спира, а вече работи по отслабването си.

Младата майка прави всичко възможно, за да си възвърне предишната фигура. Звездата на „Пайнер” използва всяка свободна минута, за да се раздвижва и да си направи дълги разходки из Витоша.

По този начин гласовитката от Добрич не само се отърсва от гледане на бебока си, но и използва времето, за да се раздвижва.

Преслава вече стана запалена планинарка. Откакто се хвана с таткото на дъщеричката си тя не спира да обикаля планините.

Преди да роди тя и Павел Лазаров дори нощуваха в палатка и обикаляха различни върхари. Бизнесменът е запален планинар и по това хоби запали и половинката си.

Затова и сега Преслава решила да си върне топ формата с ходене из гората. Така фолкаджийката не само отслабвала, но и се зареждала от напрегнатия си делник и от майчинството си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар