Нора Недкова проговори след изгонването си от Къщата на Вип Брадър!

Плеймейтката Нора Недкова бе първият участник, който бе изгонен от Вип Брадър. Скандалите около мис Плеймейт 2017 обаче не спират дотук. Тя продължава да буди интереса на медиите, като хвърли поредната доза разкрития. [caption id="attachment_567327" align="aligncenter" width="300"]Нора Недкова Нора Недкова се радва, че е напуснала Къщата на Вип Брадър[/caption] Нора Недкова не се възприема за победена, а като победител, защото е спечелила, „печелейки” най-малка подкрепа от зрителите на шоуто. Снощи Валентин Кулагин спечели най-голямата зрителска подкрепа. По този повод еротичната моделка каза следното:

„Ходила съм два пъти при него на грим. Исках да изпробвам нещо ново и различно. Ние с него бяхме познати, не приятели. Скарахме се по време на участието ни в „Черешката на тортата“, след като той установи, че аз съм единственият човек, чрез който може да стане известен и да дръпне нагоре.

Когато човек е запленен от славата и не вижда реално себе си, стига точно до това и изглежда по този начин като Кулагин“, смята Норчето.

Тя продължава да твърди, че благодарение на нея Кулагин е спечелил мечтаната слава. От шест години той искал да влезе в Къщата на Големия брат и сега най-после осъществил желанието си. Недкова призна още, че в Къщата в Нови хан я дразнили всички. Освен Ваня Костова и Веселин Плачков, както и Мира Добрева. Но после усетила, че лицето на БНТ е фалшива, защото се притеснявала само как ще се представи в шоуто. „Всички се оказаха изключителни лицемери. Може да съм, както казват, невъзпитана и лицемерна, но съм откровена, истинска и нелицемерна“,категорична е блондинката. Не се възприема за „посредствена и тъпа”, защото е завършила основното си и средното си образование. И сега й предстои да защити дипломната си работа в университета. Родителите й били доволни, че излязла от Вип Брадър. Закани се да съди Кулагин, че е замесил името на баща й в нечисти сделки. Нора Недкова призна, че е имала вземане-даване с богати и известни мъже. Но имената на Слави Трифонов, Христо Сираков и Криско не били сред тях. Би се съгласила да влезе отново във Вип Брадър, но без Кулагин. Или за да получи своя реванш. Бих се върнала там за реванш. Искам да поставя всички на мястото им. Сега дори не са излъчили всички скандали и как ги редя в Къщата, категорична е плеймейтката.