Антония Петрова се омъжва отново с таен ритуал!

Антония Петрова се омъжва отново с таен ритуал!
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова и Ивайло Батинков ще се вземат втори път!

Мис България 2009 отново ще се разходи до олтара. Броени месеци, след като Антония Петрова сключи брак с Ивайло Батинков в Гърция, тя е готова да повтори церемонията си.

Антония Петрова

Антония Петрова се кани да вдига втора сватба

Причината била, че зад граница тя каза заветното „да” на избраника си само пред петдесетина гости, близки и приятели. Сега, на голямата церемония, тя и съпруга й ще се врекат във вярност в родината пред повече приятели.

Втората сватба е планирана за средата на месец март следващата година. Датата е избрана не случайно. Тогава се навършва една година от запознаството на двойката.

„И двамата сме вярващи, но не сме почитатели на църковния брак. Затова се спряхме на друг, специфичен ритуал“, разкри Петрова пред bTV.

От месеци в публичното пространство обикаля слухът, че Антония Петрова е бременна. Миската обаче официално не е потвърдила вестта, че ще има бебе. Тя коментира клюката само с думите: „Усмихвам се”. Тоца обаче е категорична, че и двамата с Ивайло искат наследник.

Припомняме, че влюбените се ожениха само три месеца, след като се запознаха. Сватбеното им тържество бе в съседна Гърция. Бившият шеф на болница „Токуда” направил предложение на избраницата си с пръстен на майка си.

Миската се похвали, че брачните им халки, от бяло и розово злато, били по неин дизайн.

„Три месеца след запознанството ни с Ивайло Батинков се оженихме. Може би и по-рано щеше да се случи, но ни трябваше време в организацията. Оженихме се на 17 юни. Дори на поканата имаше закачка, че сме решили да отпразнуваме три месеца от познанството си с луда, гръцка, плажна сватба.

Първоначално искахме да бъде с най-близките хора, но те се оказаха 50 души. Идеята ни беше да бъде малка сватба, защото аз много вярвам в енергиите и смятам, че няма как да имаш 300 приятели, които да ти мислят доброто“, казва Антония Петрова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар