Миро глези Златка Димитрова като кралица след като се събраха отново!

Миро глези Златка Димитрова като кралица след като се събраха отново!
5 (100%) 1 vote

Миро не спира да глези Златка Димитрова след събирането им!

Миро и Златка Димитрова са неразделни. Двамата си дадоха втори шанс и сега бизнесменът не спира да глези майката на сина си. В момента двамата са на почивка в съседна Гърция. Близки до Черната Златка издават, че те са по-влюбени от всякога.

Златка Димитрова

Златка Димитрова и Миро си дадоха втори шанс

Миро не спира да глези плеймейтката и да задоволява всякакви нейни капризи.

Припомняме, че Миро и Златка Димитрова се разделиха, след като тя роди син от него. Причината за раздялата били вечните скандали, които се вихрели в дома им. Проблемите започнали от миналото лято, когато бизнесът на Миро западнал.

Той се занимава с търговия на лавандула. Миналата година имаше спад в цената на стоката, защото производството й рязко се увеличи. Финансовите сътресения веднага се отразили на семейството и крамолите не закъснели.

След като парите не достигали, Миро не спирал да мрънка и да е вечно кисел. А на Черната Златка й се наложило да ограничава разходите си, което не го е правила години преди това. За това състояние тя не спирала да обвинява любимия си.

Така атмосферата в дома им станала отровна и в един момент Златка събрала багажа на себе си и на детето си и заминала при майка си в Бургас.

Преди това кошмарът продължил половин година, като през това време двойката се опитвала да разреши проблемите си. Но това не се случило и двамата се разделиха.

По ирония на съдбата проблемите в семейството им се случили тогава, когато тя подобри отношението със свекърва си и първата съпруга на Миро.Черната Златка се сближила с тях и дори се виждали като стари приятелки.

След като се раздели с мъжа си, Злати си хвана гадже от своя град. Това бе Галин Гочев, доста по-младо т нея, който има автомивка и богат баща.

След като връзката й с нацепеният батка стана явна в публичното пространство Миро я свали от тузарския джип и я заплаши, че ще отнеме родителските й права над сина им Миро. С днешна дата двамата си дадоха втори шанс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар