Владо Береану: Нито една медия не отрази темата за лечение на зависимите в САЩ, всички дебнат Бойко!

Владо Береану: Нито една медия не отрази темата за лечение на зависимите в САЩ, всички дебнат Бойко!
5 (100%) 1 vote

Владо Береану не може да проумее малоумието на родните медии!

Журналистът Владо Береану избухна потресен в мрежата след визитата на премиера Бойко Борисов в Америка. При все, че тези дни бяха повдигнати редица важни теми, в това число и тази за лечението на наркозависимите, родните медии не отразиха абсолютно нищо.

Владо Береану

Владо Береану се възмути на колегите си

Освен туристическите обиколки на Бойко Борисов, усмивките му тук и там, както и прословутото му здрависване с Доналд Тръмп. В гръб!… Ето какво заяви Владо Береану, отчаян от малоумието на колегите си.

„На 24.10 /вчера/ САЩ, в рамките на ООН, излезе с призив за борба с наркотиците. България беше съдомакин на тази инициатива. Една от основните насоки в подписания от 131 страни документ бе лечението и достъпа до такова лечение на зависимите.

Това беше чудесен информационен повод за кратък журналистически материал за възможностите за лечение у нас – къде, как и колко струва подобно лечение.

Подобен материа би бил полезен и интересен, както за зависимите и тяхните семейства и приятели, така и за широката публика. Такъв материал нямаше в нито една медия.

Всички се съсредоточиха върху безмисленото ръкуване на Борисов с Тръмп и още по-безмислените туристически снимки на премиера в Ню Йорк.

А проблемът е наистина много сериозен. Кой го поставя и защо няма никакво значение“, възмути се Владо Береану.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар