Любомира Казанова мина под венчило (Вижте приказната сватба на Златното момиче)

Любомира Казанова мина под венчило (Вижте приказната сватба на Златното момиче)
3 (60%) 2 votes

Любомира Казанова и Александър Александров се взеха, вижте голямата им спортна сватба

Любомира Казанова и нейният приятел Александър Александров вдигнаха голяма спортна сватба за чудо и приказ. Златното момиче и двукратния шампион по гребане си казаха заветното „Да”на пищно тържество.

Снимки: Фейсбук

Подписите си под брачния договор влюбените сложиха в столичната зала „Традица”. Където бе гражданския ритуал. А в църквата „Света Неделя” младоженците станаха законни съпрузи и пред бог.

Сватбеното тържество се състоя в столичен хотел където се събраха много гости. Повечето , от които все звезди от спортния елит. Веселбата продължила до ранните часове на следващия ден.

Илияна Раева сподели много снимки от сватбената церемония. Тя написа в социалната мрежа, че тържеството било разкошно, изпълнено с много любов и усмивки.

Шаферки на грацията в нейния най- важен в живота ден бяха златните момичета Михаела Маевска, Цветелина Найденова, Ренета Камберова и Снежана Дечева. Които бяха докарани със златни рокли. Кумове пък им бяха Християна Тодорова и техен общ приятел.

На сватбата на бронзовата медалистка от игрите в Рио присъства и треньорката й Ина Ананиева и грациите Катрин Тасева и Невяна Владинова. Пълно бе с изявени лица от Федерацията по художествена гимнастика и още много представители на българския спортен елит.

Буба, както галено наричат Казанова и нейния избраник Алекс са гаджета от няколко години. Свързва ги не само любовта, но и спорта. Грацията е дъщеря на Милко Казанов. Който е олимпийски медалист. И той е гребец като зетя. Именно затова в украсата на сватбата бяха включени палки и гребла сред отличителните елементи, предават от tialoto.bg.

Вижте още снимки от сватбата в нашата галерия!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар