Трагедия разтърси Наталия Гуркова Преглеждания: 6384

0
5/5 - (1 vote)

Наталия Гуркова вече е научила трагичната вест

Трагедия беляза живота на очарователната Наталия Гуркова. Една от най-красивите ни миски загуби съпруга си. Бизнесменът Джордже Михалевич е бил убит в понеделник вечерта. Драмата се разиграла в ЮАР, където той живее от години.

Черногорецът се занимаваше с бизнес с диаманти и бижута. Негова собственост са трите компании „Даймънд Ексчейндж“,  “ Салън прайв“ и „Сандтън Голд“.

От години се твърди, че той е свързан с представители на подземния свят. Съпругът на Наталия Гуркова развиваше успешен бизнес с диаманти в ЮАР. Черногорецът е известен в бизнес средите като Джордж Холивуд.

Той е бил застрелян на светофар в град Бедфордвю, ЮАР. До колата му спрял мотор с мъже с маски на лицата. Единият от тях произвел няколко изстрела, след което моторът изчезнал в неизвестна посока. Първоначално властите отказваха да разкрият подробности около инцидента.

Малко по-рано днес в медиите се появи информация, че вероятно мъжът на Наталия Гуркова е бил убит. Но този слух не беше потвърден.

Час по-късно Хот арена потвърди новината, позовавайки се на официално разпространената информация в социалните мрежи от сигурен източник.

Тази година Наталия Гуркова и Джордже Михалевич отпразнуваха десет години от началото на връзката си. Навръх личния си празник влюбените посетиха хотела в Дубай, където се запознаха.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.