Ваня Костова разкри истината за оттеглянето си от „Тоника“

Ваня Костова разкри истината за оттеглянето си от „Тоника“
5 (100%) 1 vote

Ваня Костова разкри истинската причина за оттеглянето си от „Тоника“

Ваня Костова хвърли същинска бомба във „ВИП брадър“, разкривайки причината за оттеглянето си от дует „Тоника“. Тя сподели пред цяла България, че това е изключително болезнена тема за нея и се разстройва само при мисълта за това.

Още с влизането си в шоуто певицата направи друго потресаващо разкритие по темата. Тя сподели, че е напуснала заради колежката си Ева.

Ваня Костова разкри, че първата се занимава с черни магии. Блондинката категорично опроверга тези твърдения и заяви, че всичко е измислица и тя няма представа каква е причината за оттеглянето на Ваня Костова.

Оказа се, че не само Ева, но и всички от „Тоника“ са наясно с мотивите на брадърката да напусне групата.

Ваня Костова сподели, че по-малко от денонощие след решението си за оттегляне, е била диагностицирана с диабет. Тя решила да напусне заради отношението на Гого към нея. След като той си позволил да говори от името на всички, Ваня Костова била много наранена.

Случката се разиграла месец преди концерта с Ал Бано. Тогава на срещата в офиса на Теодор Шишманов Гого направил изявление от името на всички. Той заявил, че няма да обсъждат сценария на предстоящото събитие, а поведението на Ваня на сцената. След което допълнил, че тя дразни колегите си със своите импровизации, пише БЛИЦ, цитирайки изпълнителката.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар