Ваня Костова и Ева нарекоха Мира Добрева „фалшива“ (Вижте още)

Гласувайте за статията

Ваня Костова и Ева забравиха миналото

Ваня Костова и Ева забравиха миналото. Те влезнаха в къщата на риалити формата „ВИП Брадър“ като врагове, но успяха да затоплят отношенията си. На фона на всеобщото напрежение в Къщата, Ева и Ваня се разбират много добре.

Двете певици се оттеглиха на спокойствие и обсъдиха новите лагери, формиращи се в Къщата. „Те си играят на сваляне. Те нарочват някой и казват, че този ще го свалим. Това ми е отвратително“, сподели Ваня на бившата си колежка Ева, която се съгласи с нея.

Ева и Ваня продължиха да разискват темата за новите лагери и лидери в Къщата. Докато Ваня разясняваше ситуацията на бившата си колежка, тя се учудваше от подлостта на съквартирантите. „Е, толкова ли е подло всичко, а пък се правят на големи приятели там“, чуди се Ева и допълва, че за разлика от нея, Ваня е много по-наблюдателна. И двете певици обаче, единодушно решиха, че не трябва да вярват и да се доверяват на никой в Къшата.

„Когато те извикат да ти приказват нещо, всичко това е с цел“, казва Костова, предупреждавайки своята бивша колежка. И въпреки че е много доверчива, Ева обеща вече да внимава, когато говори със съквартирантите.

Ваня и Ева забелязват, че в къщата на „ВИП Брадър“ има „скрит лидер“. И този „скрит лидер“ според тях е Мира Добрева. „Прекалено много Мира ми се прави на света вода ненапита. Струва ми, че някаква игра играе или е просто неискрена“, чуди се Ева.

Певицата се чуди също, как може Мира сама да се хвали „колко е добра“. „Как може да говориш такова нещо за себе си?“, пита се Ева за съквартирантката си. „Не, тя е неискрен човек“, допълни още тя. Ева останала изключително изненадана от поведението на Мира Добрева в Къщата.

Ваня Костова и Ева виждат "скрит лидер" в Къщата в лицето на Мира Добрева колаж: Интернет

Ваня Костова и Ева виждат „скрит лидер“ в лицето на Мира Добрева колаж: Интернет

Колкото повече наблюдава Мира, толкова повече Ева стига до заключението, че тя е „скрита лимонка“. „Много е сладка, но Мира е много неискрена. Голям образ е тая. Тихите води най-дълбоки казват“, прави своите изводи Ева за водещата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар