Петър Волгин изригна бесен: МиТу-тата са доказателство, че сме изперкали! (още подробности)

Петър Волгин изригна бесен: МиТу-тата са доказателство, че сме изперкали! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Петър Волгин скочи бесен от това, което се разиграва в света от месеци насам!

Журналистът Петър Волгин скочи бесен срещу нашумялото от месеци световно движение Me too. Според него това е абсолютното доказателство, че хората тотално са изперкали. И, разбира се, подплати твърдението си с нагледни примери:

Петър Волгин

Петър Волгин скочи срещу Me too

„Заслужава си да обърнем внимание на събитията около кандидата на Доналд Тръмп за съдия във Върховния съд Брет Кавано. Преди няколко дни една жена го обвини, че преди няколко десетилетия/!?!?/, когато двамата били тийнейджъри, той се опитал да я изнасили.

Вече сериозно се говори, че Кавано може да не бъде избран във Върховния съд. Това развитие на събитията е показателно за малоумието на американската действителност.

Следващия път някой кандидат за важен пост ще бъде обвинен, че в детската градина се е изпишкал в гърнето на някое момиченце и така е нанесъл непоправими вреди на психиката му. И не мислете, че става дума само за обвинения на жени срещу мъже.

В същите абсурди и мъжете могат да обвиняват жени. Изобщо нашият свят наистина е изперкъл. МиТу-тата са отлично доказателство за това“, изригна Петър Волгин. А постът му предизвика сериозен диалог между потребители.

„Във всяко нещо,което се прекали то става от лекарство – отрова.Така става и с понятието – демокрация. От повсеместна злоупотреба тя от лекарство вече се превръща в отрова пред очите ни.

Така е било и с понятието комунизъм. Наивните хорица по света вярват,че има демокрация,също така, както вярваха,че някога ще настъпи комунизъм. И точно тези вери се експлоатират за насаждане на догми“, коментират потребители под поста му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар