Илиана Раева се обясни в любов: Вижте на кого! (още подробности)

Илиана Раева се обясни в любов: Вижте на кого! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Илиана Раева се обясни в любов на своите първи шампионки!

Златното момиче Илиана Раева трогна мрежата с „обяснение в любов“. Но не към съпруга си Наско Сираков, когото обожава, а към своите първи момичета шампионки по художествена гимнастика:

Илиана Раева

Илиана Раева заедно с двете си първи шампионки

„Гордост моя, любов моя! Две мноооого специални жени в моя живот, които обичам толкова много… Моите първи гимнастички, първи шампионки… Мария Колева -световна шампионка и Ина Ананиева – треньор на световни шампионки!

Е, как да не преливам от щастие и гордост! Дори и трите сме родени в един квартал – Подуяне, но те 14 години по-късно от мен! Орисан квартал за световни величия в спорта – гимнастички, футболисти, волейболисти…

С тях и още три – Деница Захариева, Биляна и Йорданка стартира моята треньорска кариера в “Левски”! Бяха на 7 годинки и петте! Само ние тренирахме в старата малка заличка на “Герена”! Другите бяха вече в новата голяма и модерна за времето си зала.
Станаха шампионки…

А на едно от държавните състезания се класираха първа ( Деница), втора (Мария), трета (Ина), четвърта (Биляна)… Нарекоха ги “наказателния отряд”! Бяха невероятни таланти… Коя от коя по интересна като стил, талант и излъчване. Хората толкова много ги харесваха, както и специалистите.

Забавлявахме с тях на състезания и печелехме всичко, където и да отидем. С три часа тренировки и задължителни съчетания на висок полупалец с усмивка. Бяха надарени, за да бъдат световни и дори някои от тях олимпийски шампионки…

Но Съдбата беше решила друго… Аз тръгнах за Испания с Наско, защото той подписа първия си договор и ги оставих в “Левски”.

Имах желание да не ги разпръскват по различни треньори, защото те бяха уникален отбор и бяха възпитавани така, да се обичат, да си помагат и да се “палят” една от друга. Е, закономерно това не се случи. По-късно…

Другото и предишното, като му дойде времето – в книгата. Важното е, че съдбата ни събра отново и сега те са щастливо осъществени жени, а аз щастливата от това и тяхна истинска приятелка! Обичам ви!“, написа Илиана Раева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар