Бесни кучета предсказали смъртта на Людмила Живкова

Гласувайте за статията

Преди да си отиде, Людмила сънувала лош сън

Преди да си отиде, Людмила Живкова сънувала лош сън с бесни кучета

„Първият път, когато отидох при Ванга след смъртта на майка ми Людмила Живкова, бе през 1984-1985 година, тя ми каза: „Аз тази смърт не я видах“, и се разплака“ – разказва в интервю пред „България днес“ дъщерята на Людмила – Жени Живкова.

„Людмила и Ванга са се видели месец преди това. Тогава майка ми й разказала за някакъв сън, който сънувала, за бесни кучета, които се разхождали в двора. Обаче пророчицата не е могла да разбере точно какво й разказва майка ми, дори не е анализирала разказа й. Но ми каза, че след като разбрала, че Людмила е починала, изпаднала в шок. И се сетила за този сън, че той не предвещава нищо добро“ – споделя Жени Живкова.

На въпрос дали някога вижда майка си на сън, Жени отвръща: „Да, сънувам я понякога и на другия ден ми се случват хубави неща. Нищо не ми е казвала конкретно, но, доколкото знам, не е хубаво мъртви хора да ти говорят насън“.

„Да, Людмила Живкова остана неразбрана. Ето, и последните години това, което излиза за нея е насочено главно към мистиката. Много малко се пише за нещата, които тя направи за България – в сферата на културата, образованието и най-вече „Знаме на мира“ – твърди Жени Живкова.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар