Джино Бианкалана публично призна любовта си към Кристиана Канева (Вижте)

Джино Бианкалана публично призна любовта си към Кристиана Канева (Вижте)
5 (100%) 1 vote

Джино Бианкалана срещна истинската си любов

Джино Бианкалана публично призна любовта си към Кристиана Канева. Пред Маги Сидерова той сподели как е преминал през всичко, което преживява през последните месеци. Двукратният победител в „Биг Брадър“ говори и за новата си любов – красивата лекарка Кристиана Канева.

Освен катастрофата с мотор и усложненията, които Джино получава след нея, той съвсем скоро загуби и баща си. Пред Маги Сидерова Бианкалана призна, че не е чак толкова силен, но няма избор. „Аз не съм толкова силен, но просто нямам избор. Татко ми беше с майка ми 40 години, аз ако падна, пада и тя“, казва победителят от „Биг Брадър“.

Въпреки трудния момент, който Джино преживява, той все пак изпълнява даденото обещание да вози абитуриенти с една от колите си. „Аз така съм научен специално от татко ми. Ако кажа нещо, трябва да го направя“, признава Бианкалана.

Сега Джино се е завърнал в България, защото „има негативни неща към Америка“. Целият стрес в Америка идва твърде много на Бианкалана и според него стресът е виновен за загубата на баща му. Джино не може да лети и заради крака си, защото полетът е 12 часа. Той сподели, че скоро му предстои още една операция в Турция.

Любов

Двукратният шампион в „Биг Брадър“ разказа и за новата си любов. „Новата любов дойде случайно. Ние се запознахме в болницата. Тя е лекарка. Страхотен човек, от много хубаво, страхотно семейство. Ходи още в колеж, учи, работи. Аз никога не съм имал такъв човек около мен. Тя е много различна, не обича светски медии… Държи си на личното пространство“, казва влюбеният Джино.

Той допълва, че е щастлив след всичко, което му се е случило. „Тя ми дава сила да продължавам напред“, споделя още Джино. Според него, разликата в образованието им с Кристиана няма да доведе до сътресения във връзката им.

Татусът, който си направиха двамата влюбени на пръста, където се носят сватбените халки, е бил идея на Кристиана. Джино признава, че това е първият му любовен татус. Той показва на другия човек, че наистина имаш сериозни намерения към него, докато ако сложиш пръстен, той винаги може да се махне.

Джино Бианкалана срещна истинската любов в лицето на Кристиана Канева сн. Фейсбук

Джино Бианкалана срещна истинската любов в лицето на Кристиана Канева сн. Фейсбук

Бианкалана завява също, че когато е с един човек, значи е с него и мисли за тяхното бъдеще заедно. Това, че Джино е лудо влюбен в Кристиана доказва и една от публикациите му в социалната мрежа. „Това е човекът, който ми промени живота, който ми показа, че след най-лошото, което ме сполетя, има живот. Благодаря ти, че ме спаси! Обичам те!“, написа той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар