15 лв за цял ден пляскане в „Стани богат“

Гласувайте за статията

Михаил Билалов е новият водещ на Стани богат

Играта „Стани богат“ стартира у нас през далечната 2001 година

Смешният хонорар от 15 лева ще получите, ако отидете като платена публика в тв играта „Стани богат“ – разкрива в. „Уикенд“. Шоуто за знания, което се премести от Нова тв в БНТ, започна новия си сезон от 10 септември, а напливът от желаещи да пляскат в най-успешната телевизионна игра е огромен – отбелязва изданието.

За 12 часа снимачен ден хората получават едва 15 лева, като прости изчисления показват, че се пада по 1,25 лв за час. Въпреки това мераклиите да се снимат в тв играта са много. Напук на мизерните пари, графикът за месеци напред е пълен и е трудно да се рореди човек, за да отиде.

„Да, има хора, които се прехранват с това занимание. Те си докарват по някой лев допълнително. Най-често това са пенсионери, безработни, такива, които искат да ги дават по телевизията или които ги мързи да ходят да работят нормална работа“ – разкрива пред изданието, човек който вече е бил платена публика. Младият мъж не е особено очарован и разкри, че едва ли ще повтори, защото според него не си заслужава за символичните пари, които е взел.

„Тръгва се в 9 сутринта, а на връщане бусчето те оставя около 21 часа. Хората вече са окапали от умора, все пак в един ден снимат предавания за цяла седмица. Въпреки къртовското пляскане от почти 12 часа желаещи не липсват“ – разкрива пред изданието човекът, който вече е бил клакьор в шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “15 лв за цял ден пляскане в „Стани богат“”

 1. Клакиор

  юли 25. 2019

  Къде дават пари без работа без да ги връщаш? Това е Магарди4 Халваджиян ! Един от босовете на Мафията!

 2. Соня

  сеп. 14. 2020

  тук ги дават и ти не връщаш нищто
  имам опит с такава работа

Добавете коментар