Предложили на сестра Чокова мястото на Гала (Още разкрития за Елена Карабойчева)

Предложили на сестра Чокова мястото на Гала сн. Фейсбук
0

Сестра Чокова заема мястото на Гала?

Предложили на сестра Чокова мястото на Гала. Сестра Чокова, или Елена Карабойчева, както е истинското й име, не е дипломирана актриса, но има много роли зад гърба си. Тя се справя прекрасно и в ролята си на сестра Чокова в хитовия медицински сериал „Откраднат живот“.

Елена разкрива пред „Шоу“, че през този сезон съдбата на сестра Чокова ще се промени. „Определено има нови моменти и емоционални неща, които ще се случат в живота на сестра Чокова, но не мога да ги издам“, казва Елена. Тя споделя също, че медицинската терминология е била трудна и за нея в самото начало. „Много трудно беше в самото начало. Правихме много дубли точно заради тези термини, много се оплитахме всички. Медицината е доста сложна материя и определено не е за всеки“, казва екранната сестра Чокова и допълва, че на разположение винаги имат лекар, който им помага. „Но пак не е лесно“, казва актрисата.

Елена признава, че лесно пресъздава образа на сестра Чокова. „В интерес на истината не ми е трудно да я пресъздам. Сега това, което ще се случи тепърва с нея, не е точно моето като поведение и разбирания, но пък е интересно и провокиращо“, споделя Карабойчева.

Тя казва, че често я разпознават на улицата, дори и българи в Гърция. Случвало се е дори полицаи да й опростят някое дребно нарушение.

Елена Карабойчева е дизайнер по професия, а преди време е имала ателие за дрехи и собствена марка, но вече не се занимава с това. Тя е майка на три деца.

Преди време предлагат на Елена да стане водеща, но тя отказва. „Ооо, тогава бях на 24-25 години. Предложиха ми да застана на мястото на Гала, която започваше „На кафе“, а преди това водеше едно друго предаване. Само че тогава децата ми бяха още много малки, мъжът ми – много ревнив и така“, казва екранната сестра Чокова, смеейки се.

Предложили на сестра Чокова мястото на Гала сн. Фейсбук
Предложили на сестра Чокова мястото на Гала сн. Фейсбук

„Не се случиха нещата и ми беше мъчно, защото много ми се искаше“, споделя още тя. Карабойчева допълва, че ако пак й се отвори такова предложение не би отказала.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.