Предложили на сестра Чокова мястото на Гала (Още разкрития за Елена Карабойчева)

Гласувайте за статията

Сестра Чокова заема мястото на Гала?

Предложили на сестра Чокова мястото на Гала. Сестра Чокова, или Елена Карабойчева, както е истинското й име, не е дипломирана актриса, но има много роли зад гърба си. Тя се справя прекрасно и в ролята си на сестра Чокова в хитовия медицински сериал „Откраднат живот“.

Елена разкрива пред „Шоу“, че през този сезон съдбата на сестра Чокова ще се промени. „Определено има нови моменти и емоционални неща, които ще се случат в живота на сестра Чокова, но не мога да ги издам“, казва Елена. Тя споделя също, че медицинската терминология е била трудна и за нея в самото начало. „Много трудно беше в самото начало. Правихме много дубли точно заради тези термини, много се оплитахме всички. Медицината е доста сложна материя и определено не е за всеки“, казва екранната сестра Чокова и допълва, че на разположение винаги имат лекар, който им помага. „Но пак не е лесно“, казва актрисата.

Елена признава, че лесно пресъздава образа на сестра Чокова. „В интерес на истината не ми е трудно да я пресъздам. Сега това, което ще се случи тепърва с нея, не е точно моето като поведение и разбирания, но пък е интересно и провокиращо“, споделя Карабойчева.

Тя казва, че често я разпознават на улицата, дори и българи в Гърция. Случвало се е дори полицаи да й опростят някое дребно нарушение.

Елена Карабойчева е дизайнер по професия, а преди време е имала ателие за дрехи и собствена марка, но вече не се занимава с това. Тя е майка на три деца.

Преди време предлагат на Елена да стане водеща, но тя отказва. „Ооо, тогава бях на 24-25 години. Предложиха ми да застана на мястото на Гала, която започваше „На кафе“, а преди това водеше едно друго предаване. Само че тогава децата ми бяха още много малки, мъжът ми – много ревнив и така“, казва екранната сестра Чокова, смеейки се.

Предложили на сестра Чокова мястото на Гала сн. Фейсбук

Предложили на сестра Чокова мястото на Гала сн. Фейсбук

„Не се случиха нещата и ми беше мъчно, защото много ми се искаше“, споделя още тя. Карабойчева допълва, че ако пак й се отвори такова предложение не би отказала.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар