Кулагин го отнесе във „ВИП Брадър“ (Обра всички „титли“ в „мисия пра хора“)

Гласувайте за статията

Кулагин се развихри в Къщата

Кулагин обра всички „титли“ в къщата на риалити формата по Нова тв „ВИП Брадър“. Снощи Големият брат възложи поредната мисия на съквартирантите в Къщата. Според него „пра хората“ са еволюирали достатъчно и са готови за първото социологическо проучване. Правилата на играта са прости, но тя определено успя да скара за пореден път съквартирантите и да нажежи до червено обстановката.

В изповедалнята бяха Божана и Петко. Те трябваше да отгатнат отговорите на въпросите, които Големият брат е задал на останалите от групата. Другите съквартиранти бяха на двора в Къщата. На мушка отново беше Кулагин, който никак не остана доволен от резултатите от „мисия пра хора“.

За лидер в Къщата единодушно бе определен Петко. За най-големи мъжкари в Къщата бяха обявени Ванко 1, Петко и Стефан. Докато отговаряха на въпросите на Големия брат обаче се заформи скандал между Кулагин и Веселин Плачков, който си изпусна нервите, заради постоянните коментари на гримьора. Те едва не се сбиха, но съквартирантите успяха да укротят Плачков.

За тримата най-умни съквартиранти Петко и Божана не бяха на едно мнение с останалите съквартиранти и сбъркаха. Божана сложи себе си сред най-умните, но съквартирантите не мислеха така. Те избраха Папи, Мира и Стефан.

Шегите около въпроса на „Биг Брадър“  – „Кой от мъжете в Къщата е бил с най-много жени?“ не спряха. Божана обаче сгреши като се спря на Петко, а съквартирантите заложиха на Ванко 1.

Кулагин

Следващите „титли“ в „мисия пра хора“ обаче категорично отнесе Кулагин. Според съквартирантите той „изглежда като карикатура на външен вид“. Гримьорът е „най-неприятният съквартирант“.

Диона, Розмари и Ева са съквартирантите, които се манипулират най-лесно. На въпроса за съквартирантите с най-успешна кариера, Кулагин не пропусна да се предложи, но другите категорично отхвърлиха предложението му. Гримьорът отказа да излезе като най-фалшив съквартирант“ и да се качи на стълбичката. Така Кулагин отново изкара Веселин Плачков извън нерви и актьорът избухна.

Гримьорът определи Плачков и Диона за „най-нечистоплътни“. Последваха словесни спорове, а в тях Валентин намеси и Мариана Попова. Тогава Плачков едвам се сдържа да не скочи на гримьора. А Валентин продължи за обижда и нарече Диона „миризлива“ като допълни, че рапърката „има брада на бузите“.

Кулагин обра всички "титли" в "мисия пра хора" сн. Фейсбук

Кулагин обра всички „титли“ в „мисия пра хора“ сн. Фейсбук

Поведението на Кулагин във „ВИП Брадър“ определено дразни всички съквартиранти, а това си пролича и по номинациите. Ще излезе ли гримьорът от Къщата, престои да видим скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар