В немилост?! Защо Кейт Мидълтън липсва от документалния филм за кралицата?

В немилост?! Защо Кейт Мидълтън липсва от документалния филм за кралицата?
5 (100%) 1 vote

Кейт Мидълтън аут от най-новия филм за кралицата

Най-новият филм за кралица Елизабет, напълно игнорира Кейт Мидълтън като част от кралското семейство. Бъдещата кралица на Англия почти не се появява в лентата, освен да каже две думи за Елизабет. А всички останали кадри с нея са изрязани.

За сметка на това Меган Маркъл е едва ли не звезда в шоуто. Тя получава досущ толкова ефирно време, колкото и кралицата. Оказва се, че причината не е случайна. Кейт е бременна по време на интервюто и никак не се чувствала добре. Освен това настояла да остане в сянка, доколкото е възможно, а очевидно редакторите на филма са взели молбата й присърце.

Меган от друга страна се налага като лице в лентата и това не е случайно. По молба на кралската фамилия тя заема централна позиция, а идеята е да й помогнат да се впише в семейството. Дори Елизабет говори за снаха си с вълнение, с цел да я приобщи.

По всичко изглежда, че са успели, тъй като Меган е най-влиятелната жена на планетата за 2018 година. Но новата принцеса внимателно избира битките, които да води и как да използва славата си.

Преди дни тя се появи за втори път с майка си, за първата си официална инициатива като принцеса на Британия. Меган стана лице и съавтор на готварска книга за жертвите на кулата Гренфел. Тя готви за тях в обществена кухня, участва активно в общността на доброволците и дори прие да е лице на кампанията. Меган използва случая, за да представи и майка си като официална част от кралското семейство. Дориа се върна в Англия и ще живее близо младото семейство край Кенсингтън. Кейт Мидълтън обаче за пореден път отсъства от събитието.

Кейт Мидълтън в немилост? сн. You  Tube

Кейт Мидълтън в немилост? сн. You Tube

Очевидно младата майка използва последните дни спокойствие, преди да се върне под прожекторите. И да заблести отново с пълна сила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар