Тайни от миналото! Джон Кенеди криел скандална афера със сестрата на Джаки

Тайни от миналото! Джон Кенеди криел скандална афера със сестрата на Джаки
1 (20%) 1 vote

Джон Кенеди имал скандална афера с Каролайн Бувие, Джаки никога не им простила

Джон Ф. Кенеди е един от най-магнетичните американски президенти, а животът му е по-интересен и от филм. Връзките му също. Докато цяла Америка е в краката на съпругата му Джаки Кенеди, през спалнята на съпруга й гастролират манекенки, филмови звезди, писателки и дори принцеси. Сред които собствената й сестра — Каролайн Бувие.

Публична тайна е, че заради загубите на две от децата си и един спонтанен аборт, Джаки Кенеди изпада в тежки депресивни състояния. Това не влияе добре на брака й с американския президент и той намира утеха в компанията на други жени. Никой обаче не знае, че сред тях е и сестрата на собствената му съпруга.

Каролайн Бувие е омъжена за Майкъл Канфийлд — син и наследник на американски издател, а освен това се твърди, че е незаконен племенник на краля на Англия. Бракът й не е щастлив, а освен това завижда и на сестра си, която се е омъжила за бъдещ президент. Отношенията между двете сестри са сложни — между омразата и приятелството, а също и безусловната любов. Не е ясно какво ги скарва, но по време на една почивка в Южна Франция Каролайн прекарва вечерта в стаята на Кенеди, а на сутринта дори се фука с това.

Кенеди никога нищо не казва за тази история, а и скоро Каролайн се развежда с милионерския син, за да се омъжи за принц. Джаки обаче не забравя за обидата. И след години си отмъщава, като се омъжва за Аристотел Онасис — голямата любов на сестра й. От този момент отношенията между двете сестри са толкова лоши, че вдовицата на Кенеди изключва сестра си от завещанието си. И дори я включва в списъка с враговете си.

Скандална афера! Джон Кенеди крие тайна връзка със сестрата на Джаки сн. Интернет

Скандална афера! Джон Кенеди крие тайна връзка със сестрата на Джаки сн. Интернет

Тайната афера между Каролайн и Джон Кенеди остава почти половин век в тайна. За сметка на тази с Мерилин Монро, която струва живота на звездата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар