Диляна Попова разказа играта на Асен Блатечки

Диляна Попова разказа играта на Асен Блатечки
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова съсипа Асен Блатечки

Асен Блатечки не е на себе си. Ежедневните проблеми го съсипват. Актьорът затъва все повече. Поддържането на две семейства се оказа изключително трудно за него. От една страна той има ангажимент към дъщеря си и нейната майка, а от друга е длъжен да покрива и разходите на сина си Борил.

Блатечки буквално се разкъсва между двете си семейства. Но освен физическата невъзможност да е на две места едновременно, за него се оказа изключително трудно да издържи на темпото на Диляна Попова. За да успее да покрие разходите на двете си семейства, той влиза от кредит в кредит.

Актьорът осъзнава, че се намира в омагьосан кръг и не вижда изход от ситуацията. Приближени до него коментират, че е в това положение заради любовницата си Диляна Попова. Блатечки не успява да покрие критериите на красавицата, а тя постоянно вдига летвата по-високо.

Всичко започна с решението на моделката да го дари с дете. Скандалите покрай изневярата съсипаха Блатечки. Но все пак той сам си е виновен, коментират приближени до него, тъй като е надценил възможностите си.

Покрай грижите и ежедневните си проблеми, актьорът съвсем се запусна. От месеци той не е влизал във фитнеса, а от стрес е започнал и да пълнее. Бившият на Диляна Попова вече гони 100 кг, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар