Вижте бременната Алекс Петканова (Папарашки снимки)

Вижте бременната Алекс Петканова (Папарашки снимки)
5 (100%) 1 vote

Папараци щракнаха бременната Алекс Петканова

Бременната Алекс Петканова спазва стриктно препоръките, които лекарите дават на бъдещите майки, научи „България днес“. Папараци на изданието щракнаха щастливата майка, докато чака за преглед.

Моделката не пропуска час при гинеколога си и спазва всичките му заръки. Фоторепортери на изданието щракнаха красавицата пред известна столична клиника. До нея беше и Дани Петканов. Лудия репортер не се отдели от съпругата си нито за миг. През цялото време той беше неотлъчно до нея и дори се опита да я развесели, докато чакат пред болницата.

Само преди дни Алекс Петканова разкри пола на бъдещия си наследник. В мрежата тя показа мига, в който е споделила с любимия си важната новина. След като Даниел Петканов научи, че ще става баща на момченце, той е на седмото небе от щастие, пише „България днес“.

За разлика от повече бъдещи майки, Алекс не запази дълго в тайна благата вест. Малко след като научи, че ще става майка, тя направи щастието си публично достояние.

Красавицата заяви, че не е суеверна и не е от жените, които крият корема си. Тя е на мнение, че няма нищо по-хубаво от това една жена да дари живот и не одобрява опитите за скриване на корема. Още повече, че това не може дълго да се крие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар