Ванко 1 се опълчи на „ВИП Брадър“ (Рапърът отказа да е гимнастичка)

Ванко 1 се опълчи на „ВИП Брадър“ (Рапърът отказа да е гимнастичка)
4 (80%) 2 votes

Ванко 1 отказа да изпълни мисия на Големия брат

Ванко 1 се опълчи на „ВИП Брадър“ и го разгневи. Рапърът отказа да участва в една от поставените мисии и да стане гимнастичка. Певецът взе твърдото решение да не участва в праолимпийските предизвикателства, поставени от Големия брат, защото изискванията на играта противоречат на неговите принципи.

С отказа си да участва в мисията Ванко 1 наруши правилника в Къщата и Големият брат отне всичките му права. Божана, Диона, Кулагин и рапърът трябваше да измислят съчетание с различни уреди от художесвената гимнастика и да го представят на „ВИП Брадър“ и на зрителите.

Ванко 1 обаче категорично отказа. „Аз това няма да го направя. Аз съм категоричен. Това няма как да стане“, заяви рапърът в изповедалнята на Големия брат. Той дори предложи да се реваншира на съквартирантите като стои гладен една седмица или да направи нещо друго, но не и да танцува в ансамбъла.

„Каквото ми кажете, ще го направя, но това не мога да го направя, защото това са мои принципи и няма как да се пречупя в интерес на ансамбъл някакъв… Защото моите внуци не искам да ме гледам някога как играя като жена. За мен е наистина унижение“, категоричен бе Ванко. Рапърът допълни, че това за него не е просто унижение, а е „най-голямото унижение“.

Божана, която беше част от отбора на Ванко 1, не издържа и се разплака. Готвачката сподели пред Лора Караджова своята мъка. „Те не могат да се забавляват, те не знаят какво е това да се смеят“, каза тя, плачейки в банята.

Когато „ВИП Брадър“ покани съквартирантите в хола и попита отбора на семейство Флинстоун защо не тренира, Ванко отново потвърди отказа си от мисията. Той за втори път каза, че мисията противоречи на „неговите принципи и вижданията му за живота“ и „уронва неговото достойнство“.

Ванко 1 отказа да стане гимнастичка сн. Фейсбук

Ванко 1 отказа да стане гимнастичка сн. Фейсбук

Категоричният отказ на рапъра принуди „ВИП Брадър“ да му отнеме правата в Къщата до второ нареждане. За да е пълно унижението Големият брат започна да се обръща към рапъра с „Никой“, което още повече го обиди. Какво ще се случи с Ванко 1, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар