Валентин Кулагин вдигна Къщата на главата си (Причината ще ви изуми)

Гласувайте за статията

Валентин Кулагин пак се забърка в скандал

Валентин Кулагин се забърка в поредния скандал. Въпреки късните часове той не престана да капризничи и да нагнетява напрежение в къщата на „ВИП Брадър“. И докато съквартирантите похапват сладко, сладко, гримьорът пак е недоволен. А този път причината за недоволството на Кулагин е не какво да е, а един прост битовизъм – някой се е осмелил да седне на стола на гримьора. И този някой е Божана.

„Аз съм си определил мое място и никой досега не е сядал на моето място“, оплака се Кулагин. Гримьорът заформи истински скандал заради едно място. Той бе категоричен, че щом 10 дена е седял там, значи мястото вече си е негово. Каквото и да казваха другите съквартиранти и както и да се опитваха да убедят Кулагин да не се държи толкова нагло, той не слушаше никого и продължаваше да упорства.

Когато Ева му каза, че се мести постоянно от място на място всеки ден, гримьорът се нахвърли и срещу нея. „Ама всеки може да се мести. Вие ако сте пионки се местете. Аз си имам място и си сядам на мястото“, категоричен бе Кулагин. „И пионката е важна… тя трябва да бъде изместена от краля“, допълни той, опонирайки на Ева.

Така, нарочно или не, Кулагин отново успя да предизвика скандал и да обедини всички съквартиранти срещу себе си заради „мястото си“.

След това гримьорът започна да се оплаква, че за него няма храна, а и той като всички останали е участвал в мисията и дори е спечелил медал. „Аз съм работил за този общ бюджет и искам да ям“, заяви той на Божана, която приготвя храната за съквартирантите.

Докато чакаше Божана да приготви храна и за него, Валентин се сдърпа и с останалите съквартиранти на масата  като не престана да нажежава обстановката.

Валентин Кулагин вдигна Къщата на главата си сн. Фейсбук

Валентин Кулагин вдигна Къщата на главата си сн. Фейсбук

Постоянните скандали, които Кулагин забърква му изиграха лоша шега. Сега той е номиниран за изгонване от къщата на риалити формата. Дали ще излезе, предстои да видим съвсем скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар