Нели Рангелова цъфна по нощничка на диванчето при Гала (Вижте как се изложи)

0

Нели Рангелова с нощница в ефир, певицата шашна с избор на тоалет

Нели Рангелова, която бе една от звездните гости в предаването на Гала „На кафе” се появи в ефир с доста странен тоалет.

Естрадната фурия, която на 15 септември чукна 60 години се бе наконтила с ефирна рокля на целувки и сърчица по-подходяща за спално бельо. Зрителката аудитория изумя как е възможно певицата да се появи в студиото с толкова нелеп тоалет. Който даже се влачеше по пода. Толкова бе дълъг. Особено когато я дават на живо в тв предаване.

Снимки: hotnews.bg

Като за капак на странния й избор водещата не спря да я засипва с комплименти и като, че нарочно подчерта колко й е страхотна роклята. Зрителите на „На кафе” останаха без думи от лицемерието на Гала. Което сякаш няма граници когато ласкае известните си гостенки.

Снимки: hotnews.bg

Водещата не остана по-назад от Нели Рангелова. Тя също се изложи с визия. Почитателите й са на мнение, че стилистката й и нейна първа дружка Кремена Халваджиян за преден път се е изгаврила с нея. Докарвайки я с дрехи, които са в толкова искрящи цветове, че не подхождат на възрастта на една 50 годишна улегнала жена. А по-скоро я правят да мяза на рапърка с одеждите си.

Снимки: hotnews.bg

Само седмица преди да се появи в „На кафе” Нели Рангелова гостува на журналиста Светослав Иванов. В предаването му „120 минути” естрадната певица лъсна с визия като тийнеджърка. С бели нацепени дънки, комбинирани с кецове предават от електронното издание за светски новини hotnews.bg.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.