Принц Хари не иска деца от Меган (Eто защо херцогинята не забременява)

Принц Хари не иска деца от Меган (Eто защо херцогинята не забременява)
5 (100%) 1 vote

Принц Хари не иска деца от Меган, казал й да не бързат с бебетата

Принц Хари не иска деца от Меган Маркъл. Въпреки очакванията кралската двойка да обяви първия си наследник, херцогът на Съсекс е настоял пред съпругата си да не забременява. Поне в следващите година – две.

От годежа насам медиите непрекъснато спекулират, че Меган е бременна с първото им дете. Оказа се обаче, че тя съвсем не планира скоро време това да стане факт.

Принцът сам настоял пред жена си, че заслужават да се насладят година – две на брака си, преди да се родят децата им. „На Хари въобще не му пука бременна ли е Меган и кога ще имат дете. Двамата се разбраха и въобще не бързат с децата. Всъщност те са толкова щастливи един с друг, че се ревнуват дори от идеята да имат дете. Затова и скоро няма да станат родители“, разказват от обкръжението им.

Друга причина Меган да не бърза с бебето, е, че й предстои доста натоварена програма свързана с пътувания. Освен това тя все още се адаптира към работата в кралския дом и това да бъде принцеса 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

За да имат дете двамата трябва да получат и неофициално съгласие от кралица Елизабет. Въпреки че монархът официално не се меси в делата на семейството, за да може Меган да се отдаде на майчинството, тя трябва да получи разрешение от кралицата. Както е известно, кралските деца не принадлежат на родителите си, а техен попечител се явява само и единствено монархът. И само суверенът решава дали родителите им могат да се грижат за тях, или те да бъдат поверени на грижите на други лица.

 

Принц Хари не бърза с децата сн. You Tube

Принц Хари не бърза с децата сн. You Tube

 

Неслучайно и двамата принцове се стараят да са в отлични отношения с баба си и дори й поискаха разрешение за браковете си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар