Златните момичета обърнаха гръб на Цвети Стоянова (Какво се случва между тях?)

Златните момичета обърнаха гръб на Цвети Стоянова (Какво се случва между тях?)
5 (100%) 1 vote

Златните момичета не уважиха поканата на Цвети Стоянова, въпреки трудностите, които тя преживя

Въпреки тежките изпитания, през които премина, Цвети Стоянова намери сили да продължи живота си. Преди две години тя се размина с най-лошото, а най-близките ѝ  не спряха да се молят за нея, докато тя се бореше за живота си. Останалите грации от отбора също бяха до нея, докато се възстановяваше.

Бившите съотборнички на Цвети твърдят, че никога не са обръщали гръб на приятелството им. Но въпреки това, не уважиха личния празник на Стоянова. Преди дни тя навърши 24 години. Но нито едно от златните момичета на уважи поканата ѝ.

Цвети Стоянова отпразнува рождения си ден единствено в компанията на децата, на които тя е треньор по художествена гимнастика. Бившата грация публикува снимка с тях и по всичко личи, че много се забавлява.

Стоянова публикува и фотоси от дома си. Но и там до нея не са най-близките хора. Впечатление прави, че от снимките липсва и любимият на бившата гимнастичка.

Според последните клюки, връзката им вече е приключила. Но и двамата пазят мълчание по въпроса и не дават изявления.

Цвети Стоянова, която се размина на косъм със смъртта преди две години, сега живее нов живот. До снимката с малките гимнастички тя написа, че е истински щастлива. Цвети е убедена, че за нея най-доброто предстои. Още повече, че момичетата са до нея, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар